Loading...
SERVICES2017-04-01T13:47:51+00:00

services

ULTIMATE LUXURY

divider

De conciërge services die Con Questa biedt omvatten luxury travel, holiday planning en vervoer.
Ook eventmanagement en exclusieve lifestyle services behoren tot het exclusieve takenpakket.

Con Questa is in te zetten voor het regelen van excursies, concertkaarten of restaurantreserveringen.
Voor het bezorgen van geschenken of bloemen, maar ook voor de verhuur van auto, limousine, jacht of privé jet.
Voor het organiseren van boottochten in of rondom Amsterdam, met of zonder eigen kok.
Voor het rondleiden van groepen in de Franse wijngaarden of op een kunstbeurs in het zuiden des lands.
Voor een intiem gezelschap of voor een groep van meer dan honderd man.
De sky is the limit en elke aanvraag, groot of klein, wordt met evenveel aandacht en zorg behandeld.

enjoy ultimate

PARADISE

always at your service

EASIER BOOKING

divider

Voor het beste advies neemt u contact op met uw persoonlijke lifestyle manager.
Voor al uw boekingen, reserveringen en exclusieve aanvragen staan wij 24 uur per dag klaar.

Special events

Ons team beschikt over een wereldwijde en jarenlange ervaring en staat voor u klaar vanaf het moment dat u de aanvraag doet tot na uw speciale evenement. Internationale expertise, met natuurlijk de uitzonderlijke service zoals u die kent van ons. Met oog voor zelfs de kleinste details, zorgen wij ervoor dat uw evenement een onvergetelijke ervaring wordt voor u en uw gasten. We bieden gepersonaliseerde ervaringen aan die uiteen lopen van team building activiteiten, huwelijken, jubilea, privé diners, congressen en georganiseerde zakenreizen.

CONTACT US

Experiences

Naast de beste service die wij onze leden bieden kunt u ook exclusieve diensten verwachten. Want bij Con Questa is niet alleen de dienst of het product belangrijk maar juist dat speciale gevoel die onze klant ervaart telt. De beleving die wij kunnen bieden maakt van elke trip iets bijzonders.

CONTACT US

Fine Dining

Bent u op zoek naar het beste restaurant in de buurt? Con Questa zal u de beste locaties aanbevelen waar u ook bent. We zullen altijd ons best doen om voor u als member nog een speciale tafel in het beste restaurant te reserveren. Onze selectie van restaurants is gebaseerd op eigen ervaring en die van onze members, wat resulteert in het beste advies.

CONTACT US

Personal Assistant

Con Questa is uw persoonlijke concierge en beschikbaar 24 uur per dag. We behandelen iedere aanvraag met zorg om uiteindelijk de beste service en kwaliteit te bieden zoals onze leden gewend zijn van ons. Wilt u ook te allen tijde geassisteerd worden door uw lifestyle manager neem dan contact met ons op.

CONTACT US

Entertainment

We sturen u niet alleen naar die ene trendy club, maar net naar die plek die bij maar enkelen bekend is. Of naar een exclusief feest op het Cannes Film Festival of de Grand Prix van Monaco waar iedereen het over heeft? Bent u voetbal fan of houdt u van concerten? Wij bieden u exclusieve arrangementen met de beste plaatsen helemaal in stijl.Ook voor uw eigen evenement of privé feestje staan wij voor u klaar. Bent u net op zoek naar die speciale locatie of juist naar de beste traiteur, wij kunnen u altijd verder helpen of zelfs de hele partij voor u organiseren.

CONTACT US

Exclusive Travel

Niet alleen een luxe vakantie maar juist dat unieke romantische plekje. Een exclusieve tour in de wijngaard van Bordeaux om te eindigen met een vinotherapie. Dit zijn enkele voorbeelden van wat Con Questa voor u kan betekenen. Samen met onze partners selecteren wij unieke locaties op top bestemmingen voor onze members om helemaal tot rust te komen en te genieten. Ook kunt u voor luxe vervoer bij ons terecht. Zoals limousine service, uw eigen chauffeur, huur een privé jet of een jacht zodat u altijd zult reizen in stijl.

CONTACT US