TEFAF MAASTRICHT

Partner

TEFAF MAASTRICHT
<< Partners

TEFAF Maastricht (11 – 20 maart 2016) wordt in het algemeen beschouwd als ’s werelds grootste kunstbeurs. De Fair is echt een evenement om niet te missen door verzamelaars en museumvertegenwoordigers.

275 van ’s werelds meest toonaangevende galerieën presenteren zich op TEFAF Maastricht, u kunt tijdens deze showcase de beste kunstwerken zien die momenteel op de markt te vinden zijn. In aanvulling op de traditionele werken van de Oude Meesters en antieke kunstwerken, kunt u een breed scala van klassieke moderne en hedendaagse kunst, evenals sieraden, 20e eeuw en werken op papier zien en kopen.

TEFAF Maastricht is ongeëvenaard in haar niveau van kwaliteit en in de methoden die zij in dienst te stellen om de authenticiteit van elk schilderij of object te garanderen. TEFAF Maastricht omvat 175 internationale experts in 29 verschillende categorieën, die elk kunstwerk tijdens de Fair op kwaliteit, echtheid en conditie onderzoeken, zodat u met het grootst mogelijke vertrouwen kunstwerken kunt kopen.

Jarenlang is Tefaf Maastricht al een van onze partners. We verzorgen voorafgaand en tijdens deze prestigieuze kunstbeurs alle concierge diensten die exposanten en bezoekers wensen. Van onder andere het verzenden van pakketten tot hotel en restaurant boekingen. Maar denk ook vooral aan vervoer; privé jets, auto met chauffeur en nog veel meer.

Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk op www.tefaf.com

By |2016-12-19T21:32:59+00:00december 19th, 2016|Geen onderdeel van een categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment